slide 2 klein

Cat World_Catspiration #30

 

 

Allergie katten

Allergie katten

Als je kat niet wil eten kan dit verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat er sprake is van een allergie bij katten als deze niet willen eten, maar wellicht spelen andere lichamelijke of mentale oorzaken een rol.

In Catspiration, het gratis online inspiratiemagazine voor kattenvrienden, besteden we regelmatig aandacht aan deze en nog veel meer onderwerpen.

Kittens opvoeden op de juiste manier is cruciaal voor hun gezondheid. Met de juiste voeding, veel beweging en een jaarlijkse check-up bij de dierenarts zorg je ervoor dat je een gezonde kat in huis hebt. Desondanks kan het natuurlijk gebeuren dat je kat een keer ziek wordt. In dat geval wil je kat vaak niet eten of zijn er andere symptomen, zoals lusteloosheid en koorts. Ook een allergie bij katten kan er de oorzaak van zijn dat deze niet wil eten, bijvoorbeeld een voedselallergie voor kip of rundvlees. Maar wat er ook aan de hand is: als je kat langer dan twee dagen niet wil eten, is het verstandig om een bezoek aan de dierenarts te brengen.

Om je kat gezond te houden en om antwoord te vinden op de vraag wat mogen katten niet eten lees je natuurlijk Catspiration, hét online magazine voor kattenvrienden. Maar ook om van je kat te genieten en om verhalen te delen met andere kattenvrienden. Je vindt bij ons handige tips en leuke informatie over katten, waar en op welk moment je maar wilt. Geniet op je desktop, laptop, tablet of smartphone van de leukste verhalen, foto’s en filmpjes van bijzondere katten en hun baasjes!

 

katten gedrag

29 Catspiration_Multi Cat