slide 2 klein

Cat World_Catspiration #30

Alles over katten en poezen

Alles over katten en poezen

Ben je een echte katten en poezen fan, houd je ook zo van je kat of poes, is het je echte maatje? Dan wil je natuurlijk alles over katten en poezen weten.

Catspiration is een online kattenmagazine waarin je van alles over katten en poezen te weten komt. Iedere editie opnieuw met superleuke en interessante onderwerpen: over kattengedrag, medische informatie en ook verhalen van andere kattenvrienden. Ook met vraag-en-antwoord van gedragsdeskundigen en dierenartsen, waar ook jij je vragen aan kunt stellen. Inspirerende informatie dus om alles over katten en poezen te weten te komen.

Informatie over katten en poezen

Er is nog zoveel wat je wilt weten, zoveel informatie over katten en poezen. Catspiration staat vol met informatie over katten en poezen. Buiten alle informatie over katten en poezen om is het ook nog eens een super gezellig blad. We hebben zo gezegd echt onze eigen wereld. Een wereld vol met kattenvrienden zoals jij, die graag hun informatie en belevenissen met jou delen. Uiteraard kun jij je informatie over katten en poezen of dingen over je eigen kat of poes met de andere baasjes delen. Kortom, een magazine voor alle kattenliefhebbers die veel informatie over katten en poezen willen weten en een wereld met baasjes die net als jij, ontzettend veel van hun kat houden.

Informatie over poezen

Meld je aan voor ons gratis online kattentijdschrift en krijg informatie over poezen en katten en kom in de wereld van kattenvrienden. Ook hebben wij altijd onwijs leuke winacties voor onze leden. Wij zien er naar uit jou in onze wereld te verwelkomen en jouw belevenissen te horen.

 

Veel bekeken pagina’s:
Kattentijdschriftkatten informatie, kattentijdschrift, informatie over katten en poezen, informatie over poezen,  leuke weetjes over katten, kittens informatiealles over kattengedrag

katten gedrag

29 Catspiration_Multi Cat