slide 2 klein

Cat World_Catspiration #30

Alles over kattengedrag

Alles over kattengedrag

Zit je vol met vragen over het gedrag van je kat en ben je op zoek naar een antwoord? Bij ons vind je al je antwoorden en vind je alles over kattengedrag. Zo vind je gedragstips en uitgebreide artikelen over kattengedrag.

Je vindt het in ons online magazine Catspiration, dat keer op keer vol staat met alles over kattengedrag. De kat, zelfs de binnenkat, leeft nog heel dicht bij de natuur. De kat heeft dus zo zijn eigen natuurlijke verlangens en als die niet genoeg worden vervuld, kan de kat gefrustreerd raken en problemen als onzindelijkheid, sproeien of agressie gaan vertonen. In ons magazine besteden we hier aandacht aan en bieden we artikelen die gebaseerd zijn op alles over kattengedrag.


Zit je met vragen over het gedrag van jouw kat? Dan is het mogelijk om onze kattengedragsdeskundige vragen te stellen. Jij krijgt dan antwoord op jouw specifieke vragen. Ook kun je in het archief de antwoorden aan andere kattenvrienden lezen, waar jij ook weer wat van opsteekt. Uiteindelijk weet jij straks alles over kattengedrag!

Bij Catspiration kom je binnen in een wereld van liefde voor de dieren, hier gaat het erom onze katten zo gelukkig mogelijk te maken. We delen informatieve artikelen van onze gedragsdeskundigen met alles over kattengedrag en inspirerende ervaringen van andere baasjes.


Catspiration ontvang je elke 5 weken op vrijdag in je mailbox, een goed begin van het weekend! Lekker weg dromen bij de prachtige verhalen en leren van de feitelijke weetjes. Je kunt je gratis aanmelden en elke editie maak je kans op leuke prijzen. Word ook gratis lid van Catspiration: we heten je alvast van harte welkom!

 

Veel bekeken pagina’s:
Kattentijdschriftkatten informatie, kattentijdschrift, informatie over katten en poezen, informatie over poezen,  leuke weetjes over katten, kittens informatiealles over kattengedrag

katten gedrag

29 Catspiration_Multi Cat