slide 2 klein

Cat World_Catspiration #30

 

 

Hoe verzorg je een kat

Hoe verzorg je een kat

Hoe verzorg je een kat? De verzorging en opvoeding van een kat is altijd een leuke en mooie uitdaging voor een kattenvriend!

Maar het is natuurlijk ook best intensief. Wanneer je beslist om een kat aan te schaffen of net een kat aan hebt geschaft en niet precies weet hoe je een kat moet verzorgen, ben je bij ons aan het juiste adres. Hoe verzorg je een kat nu precies? Wellicht heb je vragen over hoe je kat gezond blijft, waar je op moet letten bij een kat en wat je kan doen om je kat op een juiste manier te verzorgen. Dat lees je hier in Catspiration, een online magazine voor katten. Je kunt je gratis aanmelden en krijgt dan elke 5 weken op vrijdag een update. Hierin lees je hoe je je kat moet verzorgen en wat er allemaal bij komt kijken, want je wilt natuurlijk je kat de beste zorg geven.

Onzindelijke kat

Niets is vervelender dan een onzindelijke kat in huis. Het kan vele oorzaken hebben waarom je kat onzindelijk is. Denk hierbij aan markeren, dit is normaal territoriaal gedrag en is gericht om informatie over te brengen. Ook kan het zijn dat je een onzindelijke kat hebt doordat de kat problemen heeft met de kattenbak of onzindelijk is door stress. Ook kan het zo zijn dat je kat medische problemen heeft. Het is niet altijd gemakkelijk om een het probleem met een onzindelijke kat op te lossen. Lees de adviezen van professionals in ons magazine voor katten.

Kat wil niet eten

Mijn kat wil niet eten? Dat kan verschillende redenen hebben, maar als je kat al twee dagen niet eet is het zeker aan te raden om een afspraak te maken bij de dierenarts. Kat wil niet eten kan het gevolg zijn van koorts, misselijkheid, pijn of stress. Ook kan het zijn dat je kat niet wil eten, omdat hij of zij het eten niet (meer) lekker vindt. Probeer een ander merk en soort voer om te kijken of je kat weer wil eten. Meer praktische en inspirerende informatie kun je vinden in ons online magazine Catspiration, schrijf je nu gratis in!

katten gedrag

29 Catspiration_Multi Cat