Dog 45_Dog Love

Dog World_Dogspiration #28

 

 

Honden opvoeden

Honden opvoeden

Wat is er aandoenlijker dan je nieuwe puppy? Dat bolletje wol dat met grote ogen vol verwondering de wereld inkijkt. Niets toch zeker?

Maar hoe aandoenlijk ook, kleine puppies worden groot. En dat gaat razendsnel. De techniek van honden opvoeden kan je daarom maar beter snel in de vingers krijgen!

In Dogspiration, het gratis online magazine voor hondenliefhebbers, lees je alles over honden opvoeden. Er komen experts aan het woord met tips & tricks over hoe je ongewenst gedrag kan afleren en goed gedrag kan stimuleren. Aan bod komen verschillende gedragsproblemen bij een hond die voor veel mensen herkenbaar zijn en voor andere wellicht als een verrassing zullen komen. Lezers van Dogspiration kunnen vragen over hondengedrag insturen naar de redactie zodat andere lezers van hun ervaringen kunnen leren.

Een onderwerp als honden opvoeden staat vaak centraal in Dogspiration. En dat is natuurlijk niet zo vreemd omdat zonder goede opvoeding er problemen kunnen ontstaan, wat zelfs kan leiden tot agressieve honden. Gelukkig zijn de meeste hondeneigenaren zo verstandig er vroeg bij te zijn. Ze gaan op puppycursus of verdiepen zich in talloze boeken over hondengedrag of oriënteren zich online. Ook Dogspiration is voor veel hondenliefhebbers inmiddels een belangrijke plek waar zij alle informatie vinden over honden opvoeden.

Daarnaast is Dogspiration een inspirerende bron van informatie over honden in de breedste zin van het woord. Je leest alles over gezondheid en geven antwoord op vragen als wat eten honden, waarbij we de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend volgen.

 

Dogspiration_Hondengedrag

Dogspiration_Medisch Dossier 29, banner klein9