slide 2 klein

Cat World_Catspiration #30

Informatie over katten en poezen

Informatie over katten en poezen

Ben je helemaal weg van katten en poezen? Ben je zelf ook eigenaar van een kat of poes of misschien wel allebei? Dan wil je natuurlijk informatie over katten en poezen om alles over ze te weten te komen. We helpen je graag om meer te begrijpen over deze fantastische dieren.

Dit doen we in ons online magazine Catspiration met uitgebreide artikelen over informatie over katten en poezen. Catspiration verschijnt, na gratis aanmelden, elke 5 weken op vrijdag in je mailbox. Iedere nieuwe editie staan er weer andere onderwerpen in die je uitgebreide informatie over katten en poezen geven. Deze thema’s zijn interessant en ook ontzettend leuk om te lezen… je komt vast dingen te weten die je nog niet wist!


Voorbeelden van onderwerpen in Catspiration zijn bijvoorbeeld gedrag, medische dossiers en nog veel meer. Met een team van gedragsdeskundigen en dierenartsen kunnen we je uitgebreid informeren en praktische informatie geven. Zit je met een vraag en wil je daarom graag informatie over katten en poezen? Dan is er de mogelijkheid om je vragen aan het team te stellen. Ze geven graag antwoord op jouw vragen om jou te helpen.

Ook vind je er superleuke verhalen over baasjes die hun ervaringen delen. Zo kom je nog meer te weten over katten en poezen en hoe andere kattenvrienden dingen oplossen… of juist niet! Wil je ook graag je ervaringen delen? Dat is natuurlijk mogelijk. We kijken al uit naar jouw verhalen!


Kortom, in Catspiration staan inspirerende artikelen met informatie over katten en poezen van deskundigen. Maar er zijn ook leuke en gezellige verhalen over van alles en nog wat. Super interessant dus om zo meer informatie over katten en poezen te weten te komen.

Meld je (gratis) aan en ontvang de nieuwste edities van Catspiration in je mailbox. Lees over alles wat met katten en poezen te maken heeft. Wij zijn al nieuwsgierig naar jouw ervaringen!

katten gedrag

29 Catspiration_Multi Cat