slide 2 klein

Cat World_Catspiration #30

Informatie over poezen

Informatie over poezen

Een echte poezenfan is altijd op zoek naar meer informatie over poezen. Ben jij zo’n poezenfan en kan je er geen genoeg van krijgen? Wij bieden een online magazine met informatie over poezen als de verzorging, gezondheid, voeding, spel en nog veel meer. Tal van baasjes zoals jij delen hun ervaringen met elkaar…Wil jij je bijzondere ervaringen ook delen?

Dat kan in ons online magazine voor echte poezen liefhebbers! Ons online magazine heet Catspiration en je ontvangt het, na gratis aanmelden, elke 5 weken op vrijdag in je mailbox. Keer op keer komen er andere onderwerpen aan bod om jou meer informatie over poezen te geven. Het leuke aan ons magazine is dat we je niet alleen praktische informatie over poezen geven, eigenlijk draait het in Catspiration allemaal om de liefde van en voor je poes.


Je geniet iedere keer van inspirerende en verrassende artikelen over die speciale wereld van de kat & de mens. We hebben gedragsdeskundigen en dierenartsen in ons team die je feitelijke weetjes over poezen kunnen geven. En het leuke is.. wanneer jij met een vraag zit, kun je die aan ze stellen!

Je komt in een wereld waarin we allemaal stapelgek zijn op onze poezen en steeds meer informatie over poezen willen weten. Catspiration is een heerlijk en eigenzinnig kattenmagazine waarin je ook elke editie weer kunt meedoen met nieuwe winacties.

Of je nou voor het eerst een poes hebt, of al jaren leeft met poezen, Catspiration is er voor iedereen. Meld je ook aan voor Catspiration en laat je informeren en inspireren. Catspiration staat namelijk elke keer vol met handige tips, leuke weetjes, medische informatie over poezen en nog veel meer!

 

Veel bekeken pagina’s:
Kattentijdschriftkatten informatie, kattentijdschrift, informatie over katten en poezen, informatie over poezen,  leuke weetjes over katten, kittens informatiealles over kattengedrag

katten gedrag

29 Catspiration_Multi Cat