slide 2 klein

Cat World_Catspiration #30

Kattenmagazine

Kattenmagazine

Een inspirerend online kattenmagazine met steeds weer nieuwe katten informatie en de leukste weetjes en verhalen, dat is Catspiration.

Kattenmagazine Catspiration staat vol met boeiende artikelen over gedrag, gezondheid en met verhalen van baasjes zoals jij. Een prachtig vormgegeven kattenmagazine dat je elke vijf weken op vrijdag in je mailbox ontvangt. Een must voor elke kattenvriend zoals jij!

Kattenmagazine Catspiration

Ben jij ook zo verliefd op je kat? Ben je ook zo gefascineerd door dat eigengereide, die schoonheid en gevoeligheid? Heb jij ook een verhaal? Heb je iets leuks, aparts, geks, verdrietigs, ontroerends meegemaakt met je kat? Meld je aan voor ons kattenmagazine en vertel en lees prachtige verhalen.

Ben je echt op zoek naar katteninformatie omdat je vol zit met vragen? Dan is ons kattenmagazine ook echt wat voor jou. Wanneer je je aanmeldt voor ons kattenmagazine bieden wij je de gelegenheid om je vragen te stellen aan onze gedragsdeskundige en dierenarts. Hierdoor heb jij meer katten informatie en blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en weetjes.

Informatie kattenmagazine

Je kunt je eenvoudig aanmelden op onze website. Nadat jij je hebt aangemeld, krijg je elke drie weken op vrijdag ons kattenmagazine in je mailbox en kan je er lekker voor gaan zitten. Wij hebben ook continu leuke winacties voor onze leden. Meld je dus snel aan en geniet van ons kattenmagazine.

 

Veel bekeken pagina’s:
Kattentijdschriftkatten informatiealles over katten en poezen, informatie over katten en poezen, informatie over poezen,  leuke weetjes over katten, kittens informatiealles over kattengedrag

katten gedrag

29 Catspiration_Multi Cat