kattengedrag

Cat World_Catspiration #28

 

 

Kittens informatie

Kittens informatie

Kittens zijn zo leuk en lief! Iedereen wordt stiekem wel een beetje verliefd op die kleine pluizenbollen. Zo schattig en klein…

Het is fantastisch om een nieuwe kitten in je huis te verwelkomen, maar het is wel heel belangrijk om kittens informatie te hebben en alles over kittens te weten. Zo is het heel erg belangrijk dat ze niet te vroeg van de moeder worden gescheiden, want dat kan probleemgedrag geven op latere leeftijd. En hoe zit het met het vaccineren van kittens? In Catspiration vind je alle kittens informatie!

Kittens informatie Catspiration

Als het je eerste kitten is, dan is het natuurlijk gewoon om veel vragen te hebben en veel kittens informatie tot je te nemen. Maar ook als je katten hebt (gehad), kan wat extra informatie over kittens erg handig zijn. Catspiration staat keer op keer vol met handige tips, leuke weetjes, medische informatie en nog veel meer! Heb je specifieke vragen? Dan kun je die online stellen aan onze dierenartsen en gedragsdeskundigen. Meld je aan voor Catspiration en ontvang elke 5 weken op vrijdag ons online magazine in uw mailbox. Catspiration laat je informeren en inspireren!

Veel bekeken pagina’s:
Kattentijdschrift, kattenmagazine, alles over katten en poezen, leuke weetjes over katten

katten gedrag

29 Catspiration_Multi Cat