slide 2 klein

Cat World_Catspiration #30

 

 

Kittens opvoeden

Alles over kittens opvoeden en de verzorging van kittens

Met een kat haal je de koning der dieren in huis. Een kat is eigenwijs, stoïcijns en kan je met zijn blik van ‘had je wat’ snel duidelijk maken wie er de baas is. Geen wonder dat kittens opvoeden een belangrijk moment is in het leven van de kattenvriend.

Elke kattenliefhebber heeft het wel eens meegemaakt: ongewenst kattengedrag zoals bijten en krabben of plassen in huis wanneer je een onzindelijke kat hebt. Maar waar moet je op letten bij het opvoeden van kittens om dit soort problemen op te lossen? In Catspiration, het gratis online magazine voor kattenvrienden, lees je alles over kittens opvoeden en de verzorging van kittens!

Ook besteden we veel aandacht aan de verzorging van kittens in de breedste zin van het woord. Voeding en gezondheid staan als altijd centraal en lezers kunnen vragen stellen aan onze dierenartsen of de kattengedragstherapeut als zij worden geconfronteerd met onverklaarbaar kattengedrag. Wat is er bijvoorbeeld aan de hand als een kat niet wil eten? En wat zijn de beste maatregelen om vlooien en teken te voorkomen of te verwijderen. Hoe ontdek je een allergie bij katten? Kortom, met vragen over kittens opvoeden en de verzorging van kittens neem je een gratis abonnement op Catspiration. Laat je elke  5 weken op vrijdag inspireren met informatieve, leuke en grappige verhalen en bekijk de mooiste foto’s en filmpjes online.

 

katten gedrag

29 Catspiration_Multi Cat