Catspiration & Dogspiration

Catspiration & Dogspiration zijn twee gratis digitale magazines die begin 2011 met een stormachtig enthousiasme zijn ontvangen. Onze dynamische, interactieve magazines wisten al snel duizenden katten- en hondenvrienden te vinden, dierenvrienden die actief met ons meedoen en –leven. 

We hebben onze leden in de zomer van 2013 een enquête gestuurd en kregen een overweldigende en hartverwarmende respons. Het werd duidelijk dat we Catspiration & Dogspiration echt als geliefd ‘merk’ en eigen inspirerende wereld hebben neergezet. Alle leden dankjewel! Blijf van ons genieten! Wij genieten op onze beurt van jullie verhalen over jullie katten en honden, want je weet … we maken de magazines samen. En aan iedereen die hier nieuw is: welkom in onze sfeer en wereld!

Nieuwsbrief 30 januari 2015

Uit de enquête bleek onder meer een opvallende interesse in (nog) meer informatie over gedrag en medische onderwerpen en… de (verwachte) vraag naar zichtbaarheid op iPad en alle andere tablets. We hebben goed geluisterd naar onze leden en presenteren onze magazines vanaf oktober 2013 in een nieuw jasje waarmee we óók zichtbaar worden op alle tablets en smartphones.

In dit nieuwe jasje (online vanaf oktober 2013) hebben we de magazines dichter bij elkaar gebracht en wordt het gemakkelijk om even te switchen tussen Catspiration en Dogspiration. De snelheid waarmee je in de magazines kunt komen is bovendien enorm verhoogd. Ook zijn we volop bezig om ons fantastische archief met inspirerende artikelen snel voor iedereen beschikbaar te hebben in deze vernieuwde magazines.

Josephine

En wie zijn ‘wij’ eigenlijk? Initiatiefnemer van Catspiration & Dogspiration is Josephine Veering. Zij werkte vijftien jaar als hoofdredacteur van diverse horeca- en culinaire tijdschriften van Reed Business, maar alles veranderde toen haar geliefde hond Koen onverwacht stierf. Dit grote moment was aanleiding om haar hart te volgen en haar passie voor honden en katten vorm te geven in haar eigen uitgeverij en twee digitale dierenmagazines. Kijk voor meer info op haar LinkedInprofiel.

Zoiets doe je niet alleen! Groot inspirator in dezen is Erik Driessen die met zijn bedrijf voor digitale communicatie, Dutch Giraffe, de magazines op creatieve wijze vorm gaf. Dank aan hem en aan de mannen van Dutch Giraffe , ook aan Simon Schoenwaelder en Ivo Jacobs. Ook dank aan Ceciel Mercus, die veel leden wel hebben leren kennen via de mail. Ceciel is en blijft een toegewijd lid van onze redactie, net als Pieter die de visuele vormgeving voor zijn rekening neemt.

En wie zouden we zijn zonder de deskundigen waarmee we samenwerken? Dat zijn er heel veel en hun aantal groeit met de dag. We noemen en bedanken hierbij graag onze vaste medewerkers van het eerste uur: dierenarts Atjo Westerhuis, dierenarts Amanda van Grondelle, dierenarts Aldo Gouwenrok, kattengedragsdeskundige Sonja van Leeuwen en hondengedragsdeskundige Nicky Gootjes. Met hen maakten we al tientallen inspirerende artikelen: je kunt ze terugvinden als je eens rondneust op onze site.

Leuk? Inspirerend? Word dan ook gratis lid, doe mee met onze acties en ontvang Catspiration en/of Dogspiration elke 5 weken op vrijdag gratis in je mailbox.

Sinds mei 2015 kun je ook ons VerhalenBlog volgen. Je ontvangt dan elke week op woensdag een inspirerend verhaal. Volgen? Klik hier!

Welkom, leuk als je erbij komt!

 

 Catspiration_Kattengedrag

Dogspiration_Hondengedrag